Contact

Practice for Systemic Ritual®
Postbus 10092
1001 EB Amsterdam
The Netherlands

Alternative text

Als je contact wilt opnemen omdat je geïnteresseerd bent in een individueel consult of in sjamanistische healing, dan is dat helaas niet mogelijk. Mijn individuele praktijk is al jaren gesloten omdat het begeleiden van groepen en het schrijven al ruim meer tijd vragen dan de tijd die ik feitelijk beschikbaar heb voor mijn werk. Ik kan geen uitzonderingen maken: ik kan niet beschikbaar zijn voor individueel werk, van welke aard dan ook.

Als het gaat om een systemische vraag dan kun je kijken naar de pagina Facilitators, veel van de mensen die daarop staan geven wel individuele consulten. Enkele van hen werken ook sjamanistisch.
Voor praktische informatie over de diverse trainingen en seminars kun je contact opnemen met de betreffende organisator, als je op het programma van je keuze klikt verschijnt hun contact info.

Ben je op zoek naar een individueel sjamanistisch consult, dan kan ik je doorverwijzen naar Sabine Obermayr Adamzek. Je kunt contact met haar opnemen via haar website: www.desystemischeblik.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen meld je dan aan voor de nieuwsbrief:

Selecteer lijst(en):

Contact

Vragen of opmerkingen kunt u via dit formulier naar mij verzenden.