Links

The Systemic Web
Een gezamenlijke website van Systemic Ritual facilitators in het VK (Engeland) die de SRT hebben afgerond, een leuk voorbeeld van samenwerking! Facilitators uit allerlei andere landen vind je op de site waar je nu al bent, op de pagina ‘facilitators‘.

www.surya-music.com
Veel mensen die me in een training of seminar hebben zien zingen en trommelen, vragen  me waar ik mijn trommel vandaan heb. Op deze website vind je de trommels die ikzelf in mijn werk gebruik. De site is in het duits, maar de eigenaren ervan spreken engels. Neem contact met ze op voor meer informatie over de maten trommels die ze hebben en hoe je die kunt bestellen. De trommels worden bespannen met verschillende soorten huiden: geit, rund of paard. Zelf vind ik de klank van paardenhuid het mooiste.

https://www.mischamassage.nl
Als ik moe ben dan onderga ik graag een Thaise Yoga Massage. Je doet gemakkelijke kleding aan, ligt op een zachte mat: de masseur gebruikt zijn eigen lichaam om jou in allerlei houdingen te strekken en buigen. Het is een beetje alsof je zelf te lui bent om yoga te doen en iemand anders het voor je/met je doet. Mischa is mijn vaste masseur in Amsterdam, ik kan hem aanraden!